XADO Maximum Automatic Transmission

32.82 

Revitalizant za avtomatski menjalnik (30ml)

Opis

Atomic Metal Conditioner XADO Maximum Automatic Transmission je Revitalizant za avtomatske menjalnike, ki se uporablja za zaščito sestavnih delov v avtomatskem menjalniku sodobnih vozil. Izdelek je zasnovan za obnovo, popravilo in zaščito pred obrabo. Med obdelavo avtomatskega menjalnika izdelek tvori keramično-kovinsko prevleko na površinah tretiranih kovinskih delov (zobniki, ležaji, razdelilniki, sklopke). Rezultat po obnovi je dobra geometrija delov ter zaščita na podlagi zmanjšanega trenja. Revitalizant se univerzalno uporablja za vse vrste samodejnih menjalnikov, vključno z Tiptronic®, Steptronic®, CVT, ATF®, itd.

Prednosti:

  • Obnavlja in ščiti kovinske torne dele pred obrabo
  • Odpravlja poškodbe na površini
  • Zmanjša hrup in vibracije
  • Poveča zanesljivost delovanja in podaljša življenjsko dobo mehanizmov
  • Blaži ekstremne obremenitve
  • Ščiti dele pred obrabo v primeru nizke ravni olja
  • Optimizira vzorce kontakta in delovanje prestav.

Uporaba:

Dovajajte potrebno količino izdelka v menjalniško olje v avtomatskem menjalniku, ogretem na delovno temperaturo. Nato upravljajte z vozilom kot običajno. Proces obdelave postopka je končan po 50 urah delovanja mehanizma ali cca 1500 km vožnje.

Kapaciteta oljnega sistema, L Število brizg, kos.  Postopek tretiranja
5-10 1 enkratno dovajanje
10-15 2 enkratno dovajanje
15-20 3 enkratno dovajanje


Opombe:

Značilen znak začetka procesa Revitalizacije je izboljšanje delovanja avtomatskega menjalnika (zmanjšanje hrupa, gladko prestavljanje). REVITALIZANT® je združljiv z vsemi vrstami tekočin za avtomatske menjalnike: Dexron®, Mercon®, Mopar®, ATF®, CVT itd. Z njimi ne vstopa niti v kemične reakcije niti ne spreminja njihove viskoznosti in drugih fizikalnih in kemijskih lastnosti.