XADO EX120 for Automatic Transmission

20.62 

Revitalizant EX120 za avtomatski menjalnik (8 ml)

Opis

XADO EX120 for Automatic Transmission je Revitalizant za avtomatske menjalnike, ki se uporablja za zaščito sestavnih delov v avtomatskem menjalniku sodobnih vozil. Izdelek je zasnovan za obnovo, popravilo in zaščito pred obrabo. Med obdelavo avtomatskega menjalnika izdelek tvori keramično-kovinsko prevleko na površinah tretiranih kovinskih delov (zobniki, ležaji, razdelilniki, sklopke). Rezultat po obnovi je dobra geometrija delov ter zaščita na podlagi zmanjšanega trenja. Revitalizant se univerzalno uporablja za vse vrste samodejnih menjalnikov, vključno z Tiptronic®, Steptronic®, CVT, ATF®, itd.

Prednosti:

  • Obnavlja in ščiti kovinske torne dele pred obrabo
  • Odpravlja poškodbe na površini
  • Poveča zanesljivost delovanja in podaljša življenjsko dobo mehanizmov
  • Blaži ekstremne obremenitve
  • Ščiti dele pred obrabo v primeru nizke ravni olja

Uporaba:

Dovajajte potrebno količino izdelka v menjalniško olje v avtomatskem menjalniku, ogretem na delovno temperaturo. Nato upravljajte z vozilom kot običajno. Proces obdelave postopka je končan po 50 urah delovanja mehanizma ali cca 1500 km vožnje.

Kapaciteta oljnega sistema, L Število injekcij EX120, kos.  Postopek tretiranja
5-8 1 enkratno dovajanje
9-12 2 enkratno dovajanje
13-15 3 enkratno dovajanje


Opombe:

Značilen znak začetka procesa Revitalizacije je izboljšanje delovanja avtomatskega menjalnika (zmanjšanje hrupa, gladko prestavljanje). REVITALIZANT® je združljiv z vsemi vrstami tekočin za avtomatske menjalnike: Dexron®, Mercon®, Mopar®, CVT, ATF® itd. Z njimi ne vstopa niti v kemične reakcije niti ne spreminja njihove viskoznosti in drugih fizikalnih in kemijskih lastnosti.