XADO Atomex Tire Sealant

9.99 

Tesnilna masa v primeru predrtja pnevmatike (500ml)

Kategorija:

Opis

Atomex Tire sealant (pločevinka v spreju 500 mL) je zasnovan za odpravljanje slabe tesnosti zračnic in tesnosti, ko imamo gumo brez zračnice. Uporablja se za osebna vozila in lahke tovornjake.

Prednosti:

  • Popravilo v 1 minuti
  • Ne vpliva na ravnotežje koles
  • Zanesljivo zatesni mesto puščanja
  • Ne zmrzuje pozimi ob nizkih temperaturah

 

Uporaba:
Odstranite predmet, ki je prebil pnevmatiko. Pnevmatiko obrnite tako, da območje izpuha postavite navzdol ter izpustite zrah. Temperatura tesnilne mase za pnevmatike ne sme biti nižja od +15 ° C. V hladnem vremenu se lahko tesnilo ogreje na grelniku avtomobila. Embalaže ne segrevajte na odprtem ognju! Vsebino embalaže nato dobro prestresite. Adapter plastične cevi pločevinke tesno privijte na odprtino ventila za polnjenje pnevmatike. Pločevinko postavite v lego, da bo ventil nad njo. Odprite zaščitni pokrov, pritisnite ventil in ga držite, dokler se pločevinka popolnoma ne izprazni. V gumo napolnite do 80% običajnega tlaka v pnevmatikah. Vozite 1–2 km in napolnite pnevmatiko do običajnega tlaka v pnevmatikah.

 

 

Opombe:
Pozor! Sestava ni priporočljiva za popravilo pnevmatik z majhno notranjo prostornino (mopedi, kolesa itd.), ker lahko zaradi visokega pritiska pride do poškodbe pnevmatike. Izdelek ne odpravlja uhajanja zraka skozi ventil in pritrdilno površino pnevmatike.
Sestavine: kombinacija organskih topil, karboksilne kisline, adhezivnih aditivov, ogljikovodikovega potisnega plina.